Logo Whatsapp 635 54 41 78

Imatge dent en implantologia Els implants han estat i són la gran revolució en el camp de l'odontologia de finals de segle passat i de l'actual. A més, darrerament els avenços que hi ha hagut en quant a materials, disseny, superficies i tècniques, els han convertit en un tractament ideal per a molts dels nostres pacients, doncs suposen molts avantatges, ja que, per exemple, eviten haver de tocar peces naturals per aguantar pròtesis (és més conservador per la dentició natural), eviten ensenyar ganxos metàl·lics (més estètic) i en alguns casos, eviten haver de posar i treure pròtesis (més còmode).

El tractament consisteix en la col·locació a l'òs de unes "arrels artificials" de titani. És un procediment que es fa amb anestèsia local, i el post-operatori és similar al d'una extracció dental. Després d'un temps prudencial d'espera es realitza la pròtesis sobre l'implant.

En la primera visita, l'implantòleg avaluarà el seu cas, i li indicarà quin és el seu tractament ideal, li explicarà els avantages, inconvenients, riscos i consideracions particulars en el seu cas, i li resoldrà els dubtes que vostè pugui tenir sobre el tractament. Quan ja hagin decidit quin tractament seguiran, se li donarà a signar un consentiment informat.

Hi ha diferents tipus de tractaments en implantologia:

Dent unitària

En aquest cas el principal avantatge és que s'evita tocar dents naturals per subjectar la pròtesis. És el tractament més conservador i el que més s'assembla a la dent perduda.

Imatge dent en implantologia dent unitària Seqüència de tractament en implantologia dent unitària

Vàries dents consecutives

En aquest cas el principal avantatge és que evitem pròtesis de posar i treure i ganxos antiestètics.

Implantologia de vàries dents consecutives Seqüència de tractament en implantologia

Subjecció de pròtesis removible

Quan un pacient porta una pròtesisremovible (que es treu), és fàcil que amb el temps se li mogui,amb totes les incomoditats que això suposa. Això es deu a que amb els anys d'utilitzar la pròtesis, les genives es van "aprimant" i perden suport. Amb aquest tractament el principal avantatge és que la pròtesis queda quieta ja que augmenta moltíssim la retenció, amb tota la comoditat que això suposa.

Seqüència de tractament en implantologia protèsis removibles Imatge dent en implantologia pròtesis removible protèsis removibles

Pròtesis sencera fixa

Quan a un pacient li falten moltes peces o totes, i no vol portar res de posar i treure, aquesta és la seva opció ideal, ja que aquest tipus de tractament li permet eliminar paladars artificials, i s'evita la incomoditat d'haver de treure la pròtesi.

Protèsi sencera fixa Protèsi sencera fixa